Geef uw oude meubelen een tweede kans met A.B. Meubelen.

Tekst home intro

Producten in de spotlight

AB Meubelen logo
AB Meubelen
Tekst home

Geef meubels een tweede leven bij A. B. Meubelen

Bent u uitgekeken op uw dressoir, tafel, kast of stoel, maar zijn ze nog niet aan vervanging toe? A. B. Meubelen in Ter Aar wil graag uw oude meubels opknappen .

Dankzij onze restyling krijgen uw meubelstukken een nieuw leven en gaan weer jaren mee.

Restyling en herstel van uw interieur

Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van houten meubilair. Of het nu gaat om een opfrisser of stralen van uw interieur of het wegwerken van beschadigingen, dankzij onze transformatie lijken uw meubels weer zo goed als nieuw. Onze specialist beschikt over de nodige ervaring en kan houten tafels, kasten, dressoirs en stoelen voorzien van lak, olie, beits of krijtverf. Alle prijzen en behandelingen maken wij volledig voor u op maat. We komen dan ook eerst bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een foto naar ons toesturen kan ook. Bent u zelf niet in de gelegenheid het meubelstuk te brengen? Dan halen wij het artikel met plezier voor u op. Natuurlijk brengen wij het meubel ook weer thuis.

Maatwerk en ontwerp van uw interieur

In de webshop kunt u wat meubels vinden, maar wij leveren ook maatwerk u kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken het. bent u op zoek naar een specifieke tafel, kast of dressoir of wilt u specifieke afmetingen bel voor een vrijblijende offerte  06-43436918 of vul het contactformulier in. U kunt samen met ons ook uw meubels ontwerpen. Als enige in nederland kunt ook uw oude meubels inleveren en krijgt u 10% korting op aanschaf van uw nieuwe meubels.

Omdat hout zo'n mooi product leveren wij een totaal pakket u kunt bij ons terrecht voor restylen, stralen van meubels maar ook voor nieuwe meubels! Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit. Neem gerust een kijkje in onze webshop. Wilt u toch graag echte voorbeelden zien we komen graag bij u langs.Tevens is maatwerk ook mogelijk neem gerust contact op om uw wensen door te spreken.

Meer weten over uw oude meubels restylen? of maatwerk meubels Bel naar 06-43436918 of vul het contactformulier in.

AB Meubelen logo
AB Meubelen