Tafels

Dressoirs

Kasten

Stoelen

Geef uw oude meubelen een tweede kans met A.B. Meubelen.

Geef meubels een tweede leven bij A. B. Meubelen

Bent u uitgekeken op uw dressoir, tafel, kast of stoel, maar zijn ze nog niet aan vervanging toe? A. B. Meubelen in Ter Aar wil graag uw oude meubels opknappen .

Dankzij onze restyling krijgen uw meubelstukken een nieuw leven en gaan weer jaren mee.

Restyling en herstel van uw interieur

Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van houten meubilair. Of het nu gaat om een opfrisser van uw interieur of het wegwerken van beschadigingen, dankzij onze transformatie lijken uw meubels weer zo goed als nieuw. Onze specialist beschikt over de nodige ervaring en kan houten tafels, kasten, dressoirs en stoelen voorzien van lak, olie, beits of krijtverf. Vooral krijtverf is op dit moment enorm populair. Alle prijzen en behandelingen maken wij volledig voor u op maat. We komen dan ook eerst bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een foto naar ons toesturen kan ook. Bent u zelf niet in de gelegenheid het meubelstuk te brengen? Dan halen wij het artikel met plezier voor u op. Natuurlijk brengen wij het meubel ook weer thuis.

A. B. Meubelen in Ter Aar is ontstaan uit de passie voor hout. Het begon allemaal met een hobby in een klein schuurtje en is inmiddels uitgegroeid tot een waar bedrijf. Wij vinden het zonde om nog mooie meubilair de deur uit te doen en zien het als een uitdaging om het interieur volledig naar uw wensen om te vormen.

Meer weten over uw oude meubels restylen? Bel naar 06-43436918 of vul het contactformulier in. Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 21:00 uur.

Tafels

Dressoirs

Kasten

Stoelen