Tekst beitsen

Laat uw meubels beitsen door onze specialist in omgeving Ter Aar

Voor een totaal nieuwe look van het meubilair laat u uw meubels beitsen bij A. B. Meubelen. Dankzij ons meubelbedrijf in Ter Aar zijn uw meubelstukken voorzien van een goede protectie en een mooi effect.

Een natuurlijke uitstraling dankzij beits

A. B. Meubelen in Ter Aar is gespecialiseerd in het beitsen van meubels. Beits is in tegenstelling tot olie een harde beschermende laag op uw massief houten meubels en verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u zelfs uw eiken tafel een kersenkleur geven. Al het vuil en vocht wordt door de beits tegen gehouden en het doorzichtige karakter geeft een fraaie uitstraling aan uw meubilair, omdat de structuur van het hout zichtbaar blijft. Zo behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling. Na verloop van tijd kan het laagje door krassen beschadigen en verliest het de beschermende werking voor het meubelstuk. Laat uw tafel, kast, dressoir of stoel door A. B. Meubelen licht opschuren om vervolgens weer van een nieuwe beits te voorzien. Zo ziet uw meubel er weer uit als nieuw.

Een gebeitst interieur kan eenvoudig door ons worden afgeschuurd om het volledig blanke hout in elke gewenste afwerking te zetten. Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen luisteren wij naar uw wensen en maken wij de behandelingen en prijzen voor u op maat. Laat ons even langskomen of stuur een foto van het interieur om de mogelijkheden te bespreken. Niet zelf in de gelegenheid om uw meubel te brengen? Wij halen het artikel graag voor u op en brengen het ook weer thuis.

Uw meubels beitsen bij A. B. Meubelen? Bel naar 06-43436918 of vul het contactformulier in.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl