Tekst interieurs

Een tweede kans voor uw interieur bij A. B. Meubelen in Ter Aar

Bent u helemaal klaar met uw tafel, kast, stoel of dressoir? A. B. Meubelen in Ter Aar wilt graag uw interieur opknappen. Geef uw meubels een tweede leven met onze restyling en herstel.

Restyling en herstel van uw interieur

A. B. Meubelen in Ter Aar is gespecialiseerd in het opknappen van oud interieur. Wij hebben ervaring met het opfrissen van diverse houten meubelstukken en zijn gespecialiseerd in behandelingen als oliën, krijtverven, beitsen en lakken. Uw interieur oliën? Door de matte uitstraling die olie geeft aan massief houten meubels blijft uw interieur natuurlijk. Liever uw interieur krijtverven? Krijtverf is een egaal dekkende verf op waterbasis en zorgt door de zichtbare kwaststrepen voor een authentieke uitstraling. Ook voor het beitsen van uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Beits houdt vuil en vocht tegen en geeft een natuurlijke beschermlaag. Voor een moderne uitstraling kiest u voor het lakken van het interieur. Lak bedekt oneffenheden en geeft een beschermende laag.

Voor al deze behandelingen is veel geduld, tijd en werk nodig. Om u dit volledig uit handen te nemen helpen wij graag bij het opknappen van uw houten interieur. Onze specialist heeft al een jarenlange ervaring in het restylen van interieur en adviseert u waar nodig. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Een foto naar ons toesturen is ook mogelijk. Bent u zelf niet in de gelegenheid het interieur te brengen? Dan halen wij het meubel met plezier voor u op. Natuurlijk brengen wij het meubilair ook weer thuis. De behandelingen maken wij voor u op maat.

Meer weten over uw interieur opknappen bij A. B. Meubelen? Bel naar 06-43436918 of vul het contactformulier in. Wij zijn elke dag bereikbaar van 08:00 tot 21:00 uur.

 

                                             

                                                            

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl