Tekst krijtverf

De laatste trend: krijtverf uw meubels in de omgeving van Ter Aar

Bent u al bekend met de laatste meubeltrend? Krijtverf bij meubels is enorm populair en kunt u laten doen bij A. B. Meubelen. Geef uw interieur een vernieuwd mat effect voor een authentieke uitstraling bij ons bedrijf in Ter Aar.

White wash uw meubelen voor een nostalgisch effect

Krijtverf is een egaal dekkende verf op waterbasis. Krijtverf bevat onder andere krijt en resulteert in een prachtig dof effect met diepe kleuren en een prima dekkend vermogen. Door de consistentie bij white wash meubels vloeit de verf niet zo uit als een lakverf. Een speciale krijtverf kwast zorgt voor wat meer zichtbare strepen en een nostalgische uitstraling. Een krijtverflaag is enigszins poreus en sluit de ondergrond niet af. Hierdoor is de verf geschikt voor decoratieve technieken als het doorschuren van verflagen. Een boenwas kan goed in de poreuze verflaag trekken. Vooral populair is de krijtverf tafel.

A. B. Meubelen is gespecialiseerd in het krijtverven van meubelstukken in regio Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Wij luisteren zo goed mogelijk naar uw wensen en maken de behandelingen en prijzen voor u op maat. Stuur ons een foto toe of laat ons langskomen om de mogelijkheden voor uw interieur te bespreken. Niet zelf in de gelegenheid om het meubilair te brengen? Wij halen het artikel graag voor u op en brengen het ook weer thuis.

Wilt u uw meubels laten krijtverven bij A. B. Meubelen? Bel naar 06-43436918 of vul het contactformulier in.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl