Tekst meubel oliën

Uw meubel oliën in regio Ter Aar? A. B. Meubelen staat voor u klaar

Geef uw interieur een matte uitstraling en laat uw meubel oliën door A. B. Meubelen in Ter Aar. Wij behandelen al uw meubelstukken en garanderen de beste kwaliteit. Geef uw tafel, stoel, kast of dressoir een tweede leven met onze natuurlijke olie.

Een matte en natuurlijke uitstraling voor uw meubels

Door de doffe look die olie geeft aan uw massief houten meubels blijft uw interieur heel natuurlijk. Olie legt geen laag over het hout, maar trekt juist in het hout en vult de poriën. Vuil en vocht kunnen door deze olie-afstotende werking niet in het materiaal trekken. Morst u koffie of wijn? Haal het vocht meteen weg en uw meubel is nog steeds in een goede staat. A. B. Meubelen in Ter Aar is gespecialiseerd in het oliën van meubels. Wij maken de behandeling voor u op maat en komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Door onze specialist in dienst te nemen voor uw houten meubel oliën, voorkomt u rare oneffenheden en bespaart u een hoop werk.

Belangrijk is wanneer u uw meubelstukken in de olie heeft laten zetten dat u twee maal per jaar het meubilair met een zachte in olie gedrenkte doek opwrijft. De onderzijde en de poten moeten hierbij ook worden meegenomen. Het gehele meubel blijft hierdoor stabieler. Let wel op: eens in de olie gezet, betekent dat u geen gebruik meer kunt maken van beits.  tenzij je het meubel laat stralen Niet zelf in de gelegenheid om uw meubel te brengen? Wij halen het artikel graag voor u op en brengen het ook weer thuis.

Uw meubel oliën bij A. B. Meubelen? Bel naar 06-43436918 of vul het contactformulier in.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl