Tekst tafels

A. B. Meubelen in Ter Aar is uw specialist voor het opknappen van uw tafel

A. B. Meubelen in Ter Aar staat voor u klaar wanneer u uw tafel wilt opknappen.Onze specialist geeft uw oude tafel een restyling of herstel voor een geheel nieuwe look. Zo beleeft u nog jarenlang plezier van uw meubel.

Restyling en herstel van uw oude tafel

Of u A. B. Meubelen in Ter Aar nu inhuurt om de tafel te restylen of voor het herstel van uw meubelstuk, wij zijn van alle markten thuis. Uw houten tafel opknappen door middel van beits, olie, lak of krijtverf? Wij zijn gespecialiseerd in al deze behandelingen. Om u zo goed mogelijk te helpen komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw meubel te bespreken en u te adviseren. Na een flinke opfrisser van uw tafel of het wegwerken van beschadigingen kan uw meubelstuk weer jaren met u mee. Zelf uw oude tafel opknappen brengt een hoop tijd en werk met zich mee. Met onze passie voor hout helpen wij u daarom graag om u dit te besparen. Of u de tafel nu een natuurlijke, authentieke, matte of moderne uitstraling geeft, bij ons kan het allemaal.

Om volledig aan uw wensen te voldoen, maken wij de prijzen en behandelingen voor u op maat. Kunt u de tafel zelf niet bij ons langs brengen? Wij halen het meubelstuk maar al te graag voor u op en brengen het ook weer thuis. Bij A. B. Meubelen is aan alles gedacht. Wij bieden u dan ook de hoogste kwaliteit.

Meer weten over uw tafel opknappen door A. B. Meubelen? Bel naar 06-43436918 of vul het contactformulier in.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl