Home tekst
  Afspraak maken Offerte aanvragen

A.B. Meubelen

Onze werkwijze kenmerkt zich door de bijzondere dienstverlening, Deze komt voort uit de wensen van de klanten om hoogstaande kwaliteit te leveren. Wij stellen uw wensen centraal en onze persoonlijke aandacht maakt ons uw adviseur bij uitstek!

Onze missie is dan ook om klanten een interieur te geven dat alle verwachtingen overtreft. Niet alleen qua comfort en uitstraling, maar zeker ook wat betreft kwaliteit en orginaliteit zodat u optimaal kan genieten van uw prachtige interieur dat volledig aansluit bij uw smaak, wens en budget

Graag helpen wij van A.B. Meubelen u met het interieur, Ieder interieur in uniek en iedere wens is anders. Daar spelen wij graag op in. Onze experts hebben jarenlange ervaring met interieur advies en het maken van u interieur in onze eigen werkplaats en spelen graag in op de klantwens. Graag creëren wij een sfeer waar u zich thuis voelt.

Wij werken voor particulieren, bedrijven en architecten. Hierbij voeren wij de werken uit naar tekening of bieden u een ontwerp op maat.In onze eigen werkplaats maken wij kasten, tafels, uw bibliotheek, keukens, walk in closet en betimmeringen in elke stijl, passend voor uw woning.Grote keus uit materialen In onze showroom we beschikken over een groot aantal stalen van prachtige houtsoorten en andere materialen, in vele kleuren en bewerkingen. 

kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
 
Werkwijze

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Ons recente werk

Bekijk ons recent opgeleverde werk.

keuken langeraar
Keuken langeraar

Meer info
tv kast
Tv meubel

Meer info
kast noordwijk
Kast Noordwijk

Meer info

Copyright © 2019 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl