Home tekst

A.B. Meubelen levert hoogstaande kwaliteit

Onze werkwijze kenmerkt zich door de bijzondere dienstverlening, Deze komt voort uit de wensen van de klanten om hoogstaande kwaliteit te leveren. Wij stellen uw wensen centraal en onze persoonlijke aandacht maakt ons uw adviseur bij uitstek! Onze missie is dan ook om klanten een interieur te geven dat alle verwachtingen overtreft. Niet alleen qua comfort en uitstraling, maar zeker ook wat betreft kwaliteit en orginaliteit zodat u optimaal kan genieten van uw prachtige interieur dat volledig aansluit bij uw smaak, wens en budget

Het maken van uw interieur is onze passie

Graag helpen wij van A.B. Meubelen u met het interieur, Ieder interieur is uniek en iedere wens is anders. Daar spelen wij graag op in. Onze experts hebben jarenlange ervaring met interieur advies en het maken van u interieur is onze passie. Graag creëren wij een sfeer waar u zich thuis voelt.

Uw nieuwe interieur start met een ontwerp op maat

Wij werken voor particulieren, bedrijven en architecten. Hierbij voeren wij de werken uit naar tekening of bieden u een ontwerp op maat.Wij beschikken over een groot aantal stalen van prachtige houtsoorten en andere materialen, in vele kleuren en bewerkingen. Zo kunt u met ons kijken bij de leveranciers met wie wij al jaren samenwerken zodat u de meubels in het echt kan zien en wat er allemaal mogelijk is het is ook mogelijk een rondleiding te krijgen in de werkplaats dus alles is mogelijk maak gerust een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM.nl