Panelwood 

Hout. Dat is wat panelwood is. Een muur van hout, opgebouwd uit kleine en grotere stukken hout. Door de verschillende maten wordt een 3D effect gecreëerd. Dit kan heel strak door hetzelfde patroon aan te houden maar ook losjes door verschillende maten te combineren. Dit wordt in Nederland ook wel eens ‘hou strips’ genoemd. 

Natuurlijk zijn de huizen van tegenwoordig veelal van steen en beton, wat praktisch is. Maar dat is niet per se de meest sfeervolle keuze voor een wand. De ouderwetse charme van hout breng je nu terug in huis met panelwood elementen. Elk type hout heeft zijn eigen charme en is typisch voor bepaalde sferen. In combinatie met andere vormen of kleuren kun je elke stijl maken die je wilt. Met Sloophout of Eiken ga je voor stoer en met Zebrano hout ga je voor eigenzinnig. Nieuwsgierig naar alle mogelijke hout typen?

Panelwood is een makkelijke en bijzonder mooie sfeerbrenger in elke ruimte. Simpelweg door het lijmen van de houten panelen op de wand, ontstaat een natuurlijk en charmevol element. Daarbij is het panelwood zodanig bewerkt dat het vuil- en waterafstotend is. Zo kun je ook je badkamer bekleden met deze sfeerbrenger. Panelwood is op elk glad oppervlakte te bevestigen. Een goed voorbeeld van een plek voor panelwood is je slaapkamermuur of misschien nog wel een betere plek: de ombouwing van je haard. Zo wordt het panel Wood zeker het juweeltje van jouw interieur. Nog een klein extraatje: door zijn 3D effect dempt het ook een beetje het geluid!
 

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2019 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl