Zitmeubelen

Een bank is misschien wel een van de meest gebruikte meubelstukken in huis. Lekker bankhangen aan het einde van de dag, koffiedrinken met het bezoek of onderuitgezakt een filmpje kijken. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur voor dé perfecte bank. De een wil inderdaad lekker onderuit, lekker wegzakken in de bank. Maar misschien wil jij wel een beetje rechtop zitten? En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de modellen! Een hoekbank, een sofa, een 2-zits, 3-zits, loszat, slaapbank of modulaire bank, je kent ze wel die bank die uit losse onderdelen bestaat. 

Stel bij AB Meubelen de perfect bank samen die past bij uw interieur

A.B. Meubelen is ontstaan uit het idee dat er te weinig aanbod in de interieur wereld was die zich echt op kwaliteit en persoonlijke aandacht concentreerde. Begonnen met het opknappen van meubels en nu gespecialiseerd in het vervaardigen van en adviseren in maatwerk meubels, zoals banken. Bij A.B. meubelen leveren wij alle mogelijke kleur, model, materiaal en type combinaties speciaal voor jou. Zodat jij kunt genieten van jouw perfecte bank geheel passend bij jouw interieur. 

AB Meubelen heeft direct contact met de fabriek waar de zitmeubelen worden geproduceerd

Ook voor de maatwerk banken werken wij met een Nederlandse leverancier. Hierdoor is snelle en korte communicatie mogelijk. Dit maakt het makkelijker om je wensen en eventuele aanpassingen door te geven. Berichten, maar ook de bank zelf, zijn geen weken onderweg maar kunnen makkelijk afgeleverd worden. Zoek je meer inspiratie? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe ook jouw bank gemaakt wordt? We nemen je graag mee naar de fabriek waar alles gebeurt! Zo kun je alles op de voet volgen.
 

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl