Tekst over ons

Over A.B. Meubelen.

A.B. Meubelen is gestart puur omdat wij het zelf belangrijk vinden dat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Iemand die echt met je meedenkt en gericht advies kan geven en daarom zijn wij met A.B. Meubelen gestart.

Waarom we meubels op maat maken? Omdat er volgens ons niets leuker is dan samen met de klant te bedenken hoe het ideale meubelstuk eruit komt te zien. Een zolderkamer met schuin dak wordt een prachtige werkplek met lage kasten en een lang bureau. In de keuken maken we eenvoudig een zithoekje onder het raam met materialen die perfect bij de kastjes aansluiten. Verstopt u de televisie liever achter deurtjes wanneer u hem niet gebruikt? Dan bouwen wij een meubel waar het scherm en de bijbehorende apparatuur perfect in passen.

Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat wij onze eerste klant mochten verwelkomen. Nog steeds staan we elke dag met plezier mensen te woord en werken we samen ideeën uit eventueel in 3D. A.B. Meubelen is gespecialiseerd in maatwerk interieurs, Wat begint met een idee en na het samen doorlopen van alle stappen uiteindelijk een interieur die past bij de wensen, mensen en budget. Wij richten ons op de inrichting van de woonkamer, leefkeuken en slaapkamers. 

Wij maken verschillende soorten meubels van een inbouwkast in de slaapkamer tot aan een keuken, tafel, kast of bed aan toe. Alles is mogelijk en wordt geheel gemaakt in onze eigen meubelmakerij.

BESTE KWALITEIT ONDERDELEN

Grote aantallen meubels maken wij niet. Wij zijn geen productiebedrijf, maar een interieurwinkel waar maatwerk ontworpen en vervaardigd wordt.”

Wij vullen de meubelmerken van fabrikanten aan met producten uit onze eigen meubelmakerij. Het komt vaak voor dat bijvoorbeeld een standaard TV-meubel wat betreft maatvoering niet aan de eisen van de klant voldoet. Wij maken het dan voor de klant op maat en spuiten het in de juiste kleur.

Jessica: “Graag willen wij de klant de beste kwaliteit bieden. Iets meer geld uitgeven voor beter materiaal en beslag maakt een wereld van verschil voor bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid. Daar probeer ik iedere opdrachtgever van te overtuigen. Zo gebruiken we de beste ladelopers in kasten. ” De meubelmakers zijn bij het gehele proces betrokken. “Zij leveren de meubels hoogstpersoonlijk af bij de klant en dragen zorg voor de montage. Op deze manier kunnen zij meteen onderhouds- en gebruikstips geven, iets wat de klanten heel erg waarderen.

UNIEKE ERVARING

A.B. Meubelen is een unieke ervaring en een bezoek aan de woonwinkel meer dan waard. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze zaak. Als u een plattegrond van uw woonkamer meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker. Voor maatwerk of interieurbouw adviseren wij u een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u kunnen maken.

Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u door een van onze adviseurs geholpen worden? neem gerust contact op via 0172-578830 of 06-43436918 of vul het contactformulier in.

U kunt ook op maandag t/m vrijdagavond  op afspraak bij ons terecht.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2019 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl