Tekst over ons

Over A.B. Meubelen.

Mijn naam is jessica Hijdra en ben mijn eigen onderneming gestart puur omdat ik het zelf belangrijk vindt dat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Iemand die echt met je meedenkt en gericht advies kan geven en ben daarom met A.B. Meubelen gestart.

Jessica is gespecialiseerd in maatwerk interieurs, Wat begint met een idee en na het samen doorlopen van alle stappen uiteindelijk een interieur die past bij de wensen, mensen en budget. Wij richten ons op de inrichting van de woonkamer, leefkeuken en slaapkamers.  Onze meubels zijn strak van vorm, maar hebben een natuurlijke uitstraling door het gebruik van verschillende duurzame houtsoorten, gecombineerd met roestvrij staal, hoogglans lakwerk, glas, leer of stof.”  Voor het zitmeubilair geldt dat het vooral lekker zit. In de winkel hebben we een speciale BKS en eigen meubellijn ingericht. We hebben ook behang, verf en houten panelen staan in onze winkel zodat we u alles kunnen laten zien. wij werken alleen met merken van de beste kwaliteit.

BESTE KWALITEIT ONDERDELEN

Jessica is voortdurend bezig met productontwikkeling en het gebruik van nieuwe materialen. “De laatste jaren ontwikkelen we ook modellen en prototypes voor gerenommeerde meubelmerken. Daar waar zij er technisch niet uitkomen, zoeken wij naar een oplossing. Grote aantallen meubels maken wij niet. Wij zijn geen productiebedrijf, maar een interieurwinkel waar maatwerk ontworpen en vervaardigd wordt.”

Wij vullen de meubelmerken van fabrikanten aan met producten uit onze eigen meubelmakerij. Het komt vaak voor dat bijvoorbeeld een standaard TV-meubel wat betreft maatvoering niet aan de eisen van de klant voldoet. Wij maken het dan voor de klant op maat en spuiten het in de juiste kleur.

Jessica: “Graag willen wij de klant de beste kwaliteit bieden. Iets meer geld uitgeven voor beter materiaal en beslag maakt een wereld van verschil voor bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid. Daar probeer ik iedere opdrachtgever van te overtuigen. Zo gebruiken we de beste ladelopers in kasten. ” De meubelmakers zijn bij het gehele proces betrokken. “Zij leveren de meubels hoogstpersoonlijk af bij de klant en dragen zorg voor de montage. Op deze manier kunnen zij meteen onderhouds- en gebruikstips geven, iets wat de klanten heel erg waarderen.

UNIEKE ERVARING

A.B. Meubelen is een unieke ervaring en een bezoek aan de woonwinkel meer dan waard. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze zaak. Als u een plattegrond van uw woonkamer meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker. Voor maatwerk of interieurbouw adviseren wij u een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u kunnen maken.

Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u door een van onze adviseurs geholpen worden? neem gerust contact op via 0172-578830 of 06-43436918 of vul het contactformulier in.

U kunt ook op maandag t/m vrijdagavond  op afspraak bij ons terecht.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl