Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Buffetkast op maat

Jouw buffetkast op maat van A.B. Meubelen

Een buffetkast kan jouw kamer maken of breken. Is hij te groot? Dan oogt de kamer misschien wel donker en krap. Is de kleur te donker, dan valt hij misschien wel weg bij de rest van je interieur? Een buffetkast is dus echt een bepalende factor voor jouw huis.

De buffetkast in het kort

De buffet- of servieskast bestaat vaak uit twee onderdelen. Dit is op te splitsen in het onderste en bovenste deel. Het onderste deel heeft vaak deurtjes of lades zodat jij jouw spullen onzichtbaar op kunt bergen. Bovenin bevinden zich vaak openslaande kastdeuren met glas, dit om de mooiste servies delen uit te stallen. Maar bij A.B. Meubelen doen we niet aan ‘meestal’ of ‘over het algemeen’. Wil je liever geen glas? Of glazendeuren aan de onderkant? Jij roept, wij draaien. Wij maken een buffetkast volledig aangepast op uw wensen: een buffetkast op maat!

Waarom een buffetkast op maat van A.B. Meubelen?

Bij A.B. Meubelen maken wij jouw buffetkast op maat door te luisteren naar jouw wensen en voorkeuren. We hebben het hier niet alleen over maten als in centimeters en millimeters maar ook: Welk hout vind je mooi? Houd je meer van landelijk of industrieel? Jij beslist op het gebied van:

  • Kleuren
  • Stijlen
  • Vormen
  • Materialen

Wij willen graag bijdragen aan de sfeer bij jou thuis of het comfort bij jou op het werk. We laten je het ontwerp in 3D zien zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. In onze eigen meubelmakerij vervaardigen wij het ontwerp tot in elk detail. We ontwerpen en vervaardigen meubelen op maat voor in woonkamers, (leef)keukens en slaapkamers.

A.B. Meubelen denkt met u mee over jouw buffetkast op maat

Wij maken graag jouw buffetkast op maat, precies zoals het er staat: jóuw buffetkast op maat. Echter wil je af en toe misschien een deskundig advies hier en daar. Natuurlijk denken wij het hele proces met je mee. Wat is praktisch? Wat is mooi? Met onze ervaring hebben wij inzicht en handigheden ontwikkeld, waar jij vandaag de dag dan weer van profiteert!

Voor dit advies of een afspraak bel je: 0172-578830

Maak a.u.b. uw keuze:

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
kast-1
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl