Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Huis ter Heide

Jouw buffetkast op maat krijgt zijn plek in Huis ter Heide

Jouw buffetkast op maat klopt precies. Is hoe jij het bedacht had. Gemaakt in Ter Aar en een plekje gekregen bij jou in Huis ter Heide. Een kast die nog vele jaren mee gaat. Waar je kinderen het straks nog over hebben! Eenmaal bij jou afgeleverd heeft de buffetkast op maat al een kleine geschiedenis. Van als planken binnenkomen in onze meubelmakerij, gevormd worden tot kast die hij nu is en vervoerd worden naar zijn nieuwe plekje in Huis ter Heide. Wie weet wat de toekomst jouw buffetkast nog brengt?

Jouw buffetkast op maat, waar alles precies op zijn plek staat

Glazen, borden, bekers, schalen, kannen of kopjes. Voor praktisch gebruik, misschien niet altijd even mooi maar handig is het zeker. Of misschien het kerstservies? Juist heel mooi, maar niet het meest praktisch. Breekbaar, is het woord wat hier vaak bij hoort. Het ene servies wordt graag achter deurtjes opgeborgen. Het ander mag wel als pronkstuk worden gezien!

Met een buffetkast op maat kun je precies kiezen hoeveel deuren je met of zonder glas wilt hebben. Hoeveel ruimte je nodig hebt voor borden of heb je juist veel of grote schalen? A.B. Meubelen komt graag bij jou in Huis ter Heide langs om dergelijk zaken met je door te nemen. We hebben het dan niet alleen over maten maar ook over kleuren en stijlen. Zoek je misschien een lichte brocante kast? Of donker en modern? Onze ontwerpers tekenen het allemaal voor jou uit!

Een buffetkast op maat van A.B. Meubelen

A.B. Meubelen maakt onder andere buffetkasten op maat. Dit doen wij al enkele jaren in Huis ter Heide en omgeving zowel voor de particulier als voor de interieurwinkel of de architect. We maken naast buffetkasten voor in bv. (leef)keukens ook bedden, tafels en kasten op maat voor slaap- dan wel woonkamers. Tijdens ons ontwerp- en productieproces staan wij voor:

  • Kwaliteit
  • Persoonlijk
  • Wensen
  • Mensen
  • Budget

Heb je interesse in een buffetkast op maat bij jou in Huis ter Heide? Bel ons dan gerust.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
kast-1
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl