Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Eetkamertafel op maat

Eetkamertafel op maat van A.B. Meubelen als centraal punt thuis

Heb je een eetkamertafel op maat nodig? A.B. Meubelen vervaardigt alle soorten eetkamertafels van groot tot klein, modern of klassiek, als we maar een eetkamertafel maken die bij jou past. Bij jouw persoonlijkheid en bij jouw interieur.

Meubelen hebben voor iedereen een andere betekenis. Zo kan de eetkamertafel dienen als het centrale punt in huis waar spelletjes gespeeld worden, maaltijden genuttigd, huiswerk gemaakt en heerlijk genoten van lang natafelen. Voor de één een praktische noodzaak voor de ander een speciale plek in huis. Zo veel mensen, zoveel wensen. Soms voldoen de standaarden niet aan jouw eisen. Zijn ze te gewoon of niet handig? A.B. Meubelen maakt jouw eetkamertafel op maat, zodat dit een centrale plek wordt bij jou thuis. Een plek vol blijheid en samen zijn.

Eerst de keuzes dan de eetkamertafel op maat

Kiezen. Dat is dan wel een lastig dingetje voor zo een eetkamertafel op maat. Je hebt vast en zeker een beeld van wat je graag zou hebben. Je weet het model en de stijl misschien al. Maar de kleur? Je hebt gekozen voor grijs omdat dit mooi afsteekt tegen jouw witte keuken of juist omdat het past bij je vloer. Maar welke grijs? Antraciet, muisgrijs, lichtgrijs, mat grijs, zachtgrijs etc.? En wat dacht je van materiaal? Hoeveel keuzes zijn er hier wel niet te verzinnen? Laten we alleen al naar hout kijken:

  • Eikenhout
  • Steigerhout
  • Vurenhout
  • Berkenhout
  • Teakhout
  • Noem het maar op

Gelukkig hebben wij inmiddels ervaring in het ontwerp- en vervaardigingsproces van eetkamertafel op maat en andere maatwerk projecten. We begeleiden je door deze keuze mogelijkheden. Zo kun je binnenkort eten aan jouw droom eetkamertafel op maat.

A.B. Meubelen verwezenlijkt ook jouw droom eetkamertafel op maat

Heb je interesse in een eetkamertafel op maat of bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij leggen je graag het een en ander uit. Of maken een afspraak bij jou op locatie om jouw toekomstige eetkamertafel te bespreken.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
KP300-eiken-eettafel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl