Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Huis ter Heide

Hoe een eetkamertafel op maat jouw tafel wordt

Een eetkamertafel op maat! Dat is wat je mist. Je woont prachtig in Huis ter Heide. Het huis is verbouwd, de buren zijn aardig en je geniet volop. Alleen is er nog een hoek waar je niet helemaal tevreden over bent. De eetkamertafel. Dit is misschien wel de centrale plek bij jou thuis?

De tafel die er nu staat heb je ooit aangeschaft omdat er toch aan tafel gegeten moet worden. Maar een gezellig of competitief spelletje wordt er niet aan gespeeld. Het huishouden in Huis ter Heide verspreidt zich momenteel door het hele huis. Je hebt het bouwpakket van de blauw, gele Zweedse keten toen echt zelf in elkaar gezet. Maar toch voelt hij nog niet echt als van jou. Hier komt A.B. Meubelen in beeld.

Hoe ziet jouw eetkamertafel op maat in [PLAATNSAAM] eruit?

Onze experts ontwerpen, naast het maken van eetkamertafels en anderen meubelen ook complete interieurs. Hierdoor is de kennis en ervaring om jou te begeleiden in jouw keuzes aanwezig in overvloed. Wij maken jouw ideale eetkamertafel of deze nu groot of klein is, één poot moet hebben, vier of misschien wel zes. Wij ontwerpen en vervaardigen jouw tafel in onze eigen meubelmakerij en leveren deze graag bij je af in Huis ter Heide.

Waarom A.B. meubelen voor jouw eetkamertafel op maat?

A.B. Meubelen vervaardigt in Ter Aar velen meubelen, zo ook jouw eetkamertafel op maat. Elk meubel specifiek aangepast aan de creatieve wensen van onze klanten. Zo ontstaan er altijd originele en nieuwe projecten. Wij hebben vele meubelen mogen maken in Huis ter Heide en hierbuiten. Hierbij hebben wij veel ervaring op gedaan in het oplossen van problemen en inzicht gekregen in het inschatten van interieurpotenties. Daarom ben je voor een eetkamertafel op maat aan het juiste adres bij A.B. Meubelen. Wil je een afspraak in Huis ter Heide maken, of wel meer informatie hebben? Bel ons gerust of vul het contact formulier op onze website in.

Naast een eetkamertafel op maat bieden wij je bijvoorbeeld ook

  • Kasten
  • Buffetkasten
  • Bedden
  • Salontafels
  • Raam decoratie
  • Etc.
A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
KP300-eiken-eettafel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl