Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Eettafel op maat

A.B. Meubelen maakt jouw eettafel op maat

Eettafel op maat door A.B. Meubelen gemaakt, door jou bedacht. Dat is hoe simpel het concept van A.B. Meubelen werkt. Jij bedenkt en jij verzint, alles wat je hebben wilt. We overleggen dit gezamenlijk en wij ontwerpen het plan.

De eettafel op maat die zorgt voor sfeer in huis

We leggen de kaarten maar meteen op de (eet)tafel op maat: wij staan voor persoonlijkheid en kwaliteit. We maken graag interieurs compleet, af en volledig.

Bij A.B. Meubelen weten wij hoe belangrijk het is als jouw huis voelt al thuis. Een huis is maar een gebouw maar jouw thuis hangt af van de sfeer die je met bijvoorbeeld jouw meubels meebrengt. We voegen graag net dat beetje extra stijl toe om je huis nog fijner te maken. En wat is een beter meubel stuk dan de eettafel op maat als eyecatcher? De tafel om te showen, om mensen voor uit te nodigen, om je kookkunsten (of die van de pizzeria) op uit te stallen, om heerlijk aan na te tafelen of misschien een spelletje te spelen.

Eettafels op maat ontwerpen, wij schetsen het proces voor jou

Schetsen is iets wat wij dagelijks doen van eettafels op maat tot buffetkasten op maat. Laat ons nu een beeld voor jou schetsen. Wij komen bij jou langs, drinken een kop koffie aan jouw huidige eettafel en bespreken alle mogelijke eettafel opties.

  • Groot
  • Modern
  • Klein
  • Robuust
  • Donker
  • Verfijnd

Wanneer wij alle maten en wensen hebben doorgenomen en een concreet concept hebben, de koffie op is en onze handen jeuken om te gaan schetsen, dan trekken wij ons terug naar onze tekentafel. Wij spelen kluizenaar totdat jouw eettafel op maat keurig visueel is gemaakt in een 3D ontwerp. Hierna komen wij bij je terug, we bespreken het ontwerp en overtreffen jouw verwachtingen. Wanneer je volledig tevreden bent gaat het ontwerp door naar onze meubelmakerij. Nu wordt het plaatje echt! Met een volledig afgeronde eettafel, nee, niet een eettafel, jóuw eettafel, komen wij nogmaals bij je terug! We plaatsen en eventueel monteren jouw tafel ter plekke. Het enige wat jou nog rest is genieten!

Ook voor interieurwinkels, architecten of bedrijven maken wij graag meubelstukken zoals de eettafel op maat. Of dit nu voor jouw bedrijfskantine of een project is, wij ontwerpen graag de eettafel die jouw ruimte af maakt.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
KP300-eiken-eettafel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl