Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Amsterdam

In Amsterdam staat de eettafel op maat het best

Eettafel op maat? Dit kan zomaar eens de oplossing voor jouw interieur probleem zijn. A.B. Meubelen levert deze oplossing speciaal voor jou. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de klant, Wij maken vanuit wensen en niet vanuit onze eigen ideeën. Hoewel het ons idee en onze passie is om meubelen te maken. Wij maken interieurs graag zo mooi mogelijk maken.

De eettafel op maat van jouw dromen

Een eettafel op maat kan de oplossing bieden voor mensen, misschien wel zoals jij, die wonen in Amsterdam en iets anders willen. Niet de standaarden volgen, niet altijd het geijkte. Je wil misschien wel een eettafel die afgeronde hoeken heeft? Misschien wil je wel een asymmetrische tafel. Wij weten het nog niet, jij wel.

A.B. Meubelen heeft al velen ideeën voorbij zien komen en werkelijkheid zien worden. Toch worden wij vandaag de dag nog graag verast met nieuwe verzinsels. Zo blijft het ontwerpen en vervaardigen voor ons elke keer weer een uitdaging en een nieuw leerproces. Dit betekent dat jij vanuit jouw woning in Amsterdam misschien wel weer een nieuwe opdracht voor ons hebt?

Of vanuit jouw architecten bureau. Jouw klant wenst een uniek ontwerp om het plaatje compleet te maken? Dan zorg jij voor het totaal plaatje terwijl wij een detail, een oogverblindend detail, voor onze rekening nemen.

Jij biedt ons ideeën en creativiteit. Wat bieden wij jou?

  • Kennis en ervaring in het vervaardigen van onder anderen eettafels op maat
  • Een eigen meubelmakerij
  • Een visie die zich focust op jouw wensen
  • Aandacht voor kwaliteit
  • Precisie werk

Maten in centimeters: jouw eettafel op maat

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een uitdaging voor ons hebt op het gebied van maten. Niet zozeer de stijl of kleuren die anders dan anders moeten zijn. Nee, het gaat over maten. Een eettafel voor zo veel mogelijk man in een beperkte leef keuken in Amsterdam? Wordt dat een uitschuiftafel of een (deels) opklapbare versie? Kunnen we een tafel maken die de ruimte optimaal benut door bv. een hoek in beslag te nemen? Ja. Ja dat kunnen wij. Bel nu voor een afspraak.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
KP300-eiken-eettafel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl