Haarlem

Interieur advies bij u thuis of op kantoor in de buurt van Haarlem?

Interieur advies van een interieur stylist in de buurt van Haarlem? U ten alle tijden prettig voelen in uw kantoor of woning? Elk interieur en iedere wens is anders. Daar weten wij van A.B. Meubelen goed op in te spelen met interieur advies. Met onze onderscheidende, sfeervolle en stijlvolle interieurs en maatwerk meubelen zijn wij inmiddels een bekend begrip in de buurt van Haarlem en omgeving. Wij staan bekend als meedenkende interieurontwerpers die optimale service leveren en een totaalconcept voor uw interieur. Naast totaal interieur advies kunnen wij ook advies geven over bepaalde ruimtes van een woning of kantoorpand. Van interieuradvies tot idee en realisatie helpen wij u graag in Haarlem en omgeving.

Werkwijze interieur advies

Het interieur advies dat wij kunnen geven in Haarlem en daarbuiten begint met een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor. Tijdens dit gesprek wordt de ruimte in kaart gebracht, uw wensen besproken en de mogelijkheden geanalyseerd. Na deze kennismaking kunnen wij onze interieur advies ervaring gebruiken om een passend ontwerp te maken. Daarbij houden we rekening met:

  • Uw wensen
  • Het budget
  • De trends
  • De beschikbare ruimte

Met behulp van een speciale 3D tekening krijgt u een duidelijk beeld van het ontwerp.

Interieur advies en maatwerk

Een belangrijk onderdeel van interieur advies is maatwerk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk meubelen en hebben al vele prachtige ontwerpen gerealiseerd voor klanten in Haarlem en omgeving. Indien u op zoek bent naar het juiste meubel kunnen wij dit voor u maken. De meubels worden door ons in de juiste maat, sfeer en stijl gemaakt. Voordat wij dit doen maken we een ontwerp en geven we u eerlijk interieur advies. We kunnen eventueel langskomen in de buurt van Haarlem om de ruimte te bekijken. Wilt u een afspraak met een interieur stylist? Neem dan contact met ons op. Meer informatie vindt u op onze website.

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Interieur advies bij u thuis of op kantoor in de buurt van Haarlem?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl