Markenbinnen

Interieurontwerper in de buurt van Markenbinnen? Maak kennis met A.B. Meubelen

Interieurontwerper om uw huis in de buurt van Markenbinnen in te richten? Stylingadvies of advies over maatwerk meubelen? Of het nu gaat om het compleet inrichten van een nieuwe woning of het restylen van een slaapkamer, de interieurontwerper van A.B. Meubelen staat graag voor u klaar in de buurt van Markenbinnen en omgeving. Als interieurontwerper staan wij bekend om iemand die echt met u meedenkt en eerlijk advies geeft. Wij weten als geen ander hoe persoonlijk interieur is. Door uw wensen te combineren met onze expertise realiseren wij graag een woning dat volledig bij u past. Graag creëren wij een sfeer waar u zich thuis voelt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ons werk? Neem dan een kijkje op onze website. Via onze website laten we u alvast kennis maken met ons bedrijf.

Interieurontwerper voor een prachtig interieur

Indien u uw woning in de buurt van Markenbinnen laat inrichten door onze interieurontwerper beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. We bespreken de wenen van de opdrachtgever en kijken naar het doel en de indeling van de ruimte. Graag vinden we een goede harmonie tussen:

  • Goede sfeer
  • Praktische indeling
  • Mooie materialen
  • Gewenste stijl

Daarbij maken we gebruik van de juiste kleuren, verlichting en meubels. Het doel van een interieurontwerper is immers het zorgen voor een eindresultaat dat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Interieurontwerper Jessica Hijdra

A.B. Meubelen houdt zich, onder leiding van interieurontwerper Jessica Hijdra, bezig met het ontwerpen van verschillende interieurs en maken van maatwerk meubelen voor klanten in Markenbinnen en omgeving. Als interieurontwerper is het maken van maatwerk meubels en interieurontwerpen op haar lijf geschreven. Inmiddels heeft zij vele woningen en kantoren in mogen richten. Graag doen wij dit ook voor u!

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Interieurontwerper in de buurt van Markenbinnen? Maak kennis met A.B. Meubelen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl