Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Blokken in slideshow

Ik wil terug gebeld worden  Ik wil een offerte aanvragen

Terugbelverzoek

Wij bellen u vrijblijvend terug

Offerteaanvraag

Wij bellen u vrijblijvend terug

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Panelwood

Zoek je panelwood voor bij jou thuis?

Vroeger maakte men huizen van hout. Nu doen we dat alleen nog met tuinhuisjes of misschien een bungalow huisje voor vakantie. Zonde is dat eigenlijk. Want hout brengt zoveel sfeer met zich mee. De huizen van tegenwoordig zijn uiteraard vele malen praktischer en bieden meer bescherming. Maar ja, die sfeer? Die willen we misschien wel terug. Dat kan bij A.B. Meubelen.

Hoe? Met onze verschillende soorten panelwood. Dit zijn houten wandpanelen opgebouwd uit verschillende overlappende stukken hout. Dit brengt sfeer, een natuurlijk gevoel, luxe en diepte in jouw huis.

Panelwood, welk wood?

Panelwood kan natuurlijk van vele verschillende soorten hout gemaakt zijn. Denk aan:

  • Wengé
  • Eiken
  • Merbau
  • Jatoba
  • Teak

Elk hout heeft zijn eigen karakter, zijn eigen kleur en een eigen bewerkingsmethode. Je maakt je interieur af door te kiezen voor een panelwood van de houtsoort die bij jouw persoonlijkheid past. We nodigen je dan ook graag uit in onze A.B. Meubelen showroom. Hier kunnen we je voorbeelden laten zien en samen bespreken wat er mogelijk is. En omdat je bij A.B. Meubelen bent, is er heel veel mogelijk!

Waar plaats ik mijn panelwood?

Het is mogelijk om panelwoord op elk glad oppervlak aan te brengen. Vaak wordt een wand bekleed met panelwood in de woonkamer. Denk hierbij aan de muur rond de haard of het tv-meubel. Maar bij A.B. Meubelen kun je natuurlijk ook voor minder standaard plekken kiezen. Als jij een panelwood muur mooi vindt in je badkamer, dan regelen wij dat. Panelwood hout is namelijk zodanig behandeld dat het vuil- en water afstotend is. Dus ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer is Panelwood mogelijk. Zo kunt u de natuurlijke houten sfeer in elke ruimte toepassen.

Panelwood plaatsen

Je hoeft geen timmerman te zijn, je hoeft geen technisch inzicht te hebben of een duizendpoot te zijn. De panelwood delen zijn makkelijk aan te brengen. Met een kleine inspanning kun je al een groot resultaat creëren. Maar dat hoef je je gasten niet te vertellen natuurlijk!

Maak a.u.b. uw keuze:

A.B. Meubelen logo
A.B. Meubelen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2020 A.B. Meubelen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl